Foredrag

Menu:

Om

Pris

Kontakt

Om – Foredrag

Jeg tilbyder foredraget  “Får man kun angst om søndagen?”
Som er en personlig fortælling om angst. Jeg har lidt af angst, i så voldsom grad, at jeg blev fuldtidssygemeldt fra mit universitetsstudie. Det kom langsomt snigende, frø blev lagt i barndommen, og brød rigtig ud i ungdommen. Det krævede mange års terapi og selvindsigt, men lever idag uden angst med 3 børn, hus, bil og fast arbejde. Et helt normalt liv. Et liv, som jeg, da angsten huseret, ville have troet utopisk. Mellem 15-20 % henvender sig til egen læge pga udfordringer med angst. Der er en stigning i antallet af unge, som udvikler angstproblematiker. Ingen ved rigtig, hvorfor nogen udvikler angst og hvorfor de unge rammes mere nu… Desuden lever et stort ukendt antal, som med angst, hvor det kun uddannelsessteder, arbejdspladser, venner og familie, som mærker angstens mange ansigter, i form fx af begrænsninger og sygedage
Jeg tilbyder foredrag/oplæg, hvor jeg fortæller min historie til unge mennesker, på efterskoler og gymnasier, som kan give dem redskaber til at leve livet, både med og uden angst. Der er plads til spørgsmål, grin og gråd.
Dette foredrag skaber lys for dem, som har stiftet bekendtskab med angst på egen krop. Skaber forståelse for den, som er pårørende eller ven til en angstramt. Og giver den unge redskaber, hvor langt man ønsker at gå ned af angstvejen, før man søger hjælp.
Foredragsholder Sus Enebo, 50 år, 27 års erfaring, som sygeplejerske, er mentor for angstramte, varetager sorggrupper og foredrag.

Pris

Kontakt